BIMZELX BannerBIMZELX Banner

Καλωσορίσατε στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Ασθενών του BIMZELX®▼

Αυτός ο ιστότοπος είναι μόνο για ασθενείς στους οποίους έχει συνταγογραφηθεί το BIMZELX®.

Η έναρξη μιας νέας φαρμακευτικής αγωγής μπορεί να γεννήσει στον ασθενή πολλές απορίες. Από τη στιγμή που θα σας γίνει συνταγογράφηση αυτής της φαρμακευτικής αγωγής, θα έχετε στη διάθεσή σας υπηρεσίες υποστήριξης.

Σε αυτόν τον ιστότοπο, θα βρείτε οδηγίες σχετικά με τη χορήγηση του φαρμάκου, συχνές ερωτήσεις και άλλα υλικά που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα.

Είμαι ασθενής στον (στην) οποίο(α) χορηγείται το BIMZELX®

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο, εισαγάγετε είτε τον κωδικό που θα βρείτε στο κουτί του φαρμάκου σας είτε αυτόν που σας δόθηκε κατά την επίσκεψη σας στο ιατρείο.

Τι είδους κωδικό έχετε;

Κουτί φαρμάκου

Κουτί φαρμάκου

Φυλλάδιο

Φυλλάδιο

Πως μπορώ να βρω τον κωδικό μου;

Είμαι επαγγελματίας υγείας

Ψάχνω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη φαρμακευτική αγωγή Επισκεφθείτε τον ιστότοπο για επαγγελματίες υγείας.

Δεν είμαι ασθενής στον(στην) οποίο(α) χορηγείται το BIMZELX®

Δεν μου έχει συνταγογραφηθεί το BIMZELX, αλλά θα ήθελα να μάθω περισσότερα για την ψωρίαση. Επισκεφθείτε τον δημόσιο ιστότοπο.

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο ιατρικών συμβουλών. Αν έχετε αμφιβολίες, συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας σας.

Μια πρωτοβουλία της UCB.

Αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών

▼ Αυτό το φάρμακο υπόκειται σε πρόσθετη παρακολούθηση. Αυτό θα επιτρέψει τη γρήγορη αναγνώριση νέων στοιχείων σχετικά με την ασφάλεια. Μπορείτε να μας βοηθήσετε αναφέροντας οποιεσδήποτε παρενέργειες που μπορεί να παρουσιάσετε. Βλέπε τοπικές πληροφορίες αναφοράς.

Το BIMZELX® είναι σήμα κατατεθέν του Ομίλου Εταιρειών UCB.

GR-N-BK-PSO-2200053